1. april i år lanserer Dr. Oetker en sjokoladepizza i Tyskland. Og nei, det er ingen aprilspøk.
Even Brandeggen, produktsjef for dr. Oetker i Norge, bekrefter overfor Dagbladet at sjokoladepizzaen er på vei ut på det europeiske markedet.
- Det skal stekes som en pizza, og legger du ved en kule vaniljeis er det helt topp, sier Brandeggen til Dagbladet.
Pizzaen er i Ristorante-serien, og heter «Pizza dolce al cioccolato» - Søt pizza med sjokolade.
Den har sjokolade i alle ledd, en sjokoladebunn dekket med sjokoladesaus og toppet med biter av hvit sjokolade, kokesjokoladedråper og raspet melkesjokolade.
Sjokoladebomben er også en aldri så liten kaloribombe. Én pizza skal ha nesten 1000 kilokalorier, ifølge den tyske nettavisen Berliner Morgenpost.
Tviler på sjokoladepizzasuksess
Om sjokopizzaen kommer til Norge er ikke bestemt ennå.
- Det er litt utenfor vår kjernevirksomhet, kan du si. Men absolutt et spennende produkt!
Annechen Bahr Bugge, forbruksforsker ved SIFO, tviler på sjokoladepizzaen vil bli noen stor hit om den lanseres i Norge.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger