Mattips:

- Du har spist pølser feil hele livet

En tiktoker har fått enorm oppmerksomhet etter nytt pølsetips. Det reagerer «pølsekongen» Bård Hoksrud og Syverkiosken på.

PØLSE I BRØD: På dette bildet fra 2014 har Bård Hoksrud fulgt det mange regner som standard prosedyre for hvordan man skal spise en pølse i brød. Nå er det imidlertid en kjent TikTok-profil som mener at man skal spise pølse i brød på en helt annen måte. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
PØLSE I BRØD: På dette bildet fra 2014 har Bård Hoksrud fulgt det mange regner som standard prosedyre for hvordan man skal spise en pølse i brød. Nå er det imidlertid en kjent TikTok-profil som mener at man skal spise pølse i brød på en helt annen måte. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Pølsemaker pølsemaker, hvor har du gjort av deg?», er et kjent ordtak vi pleier å bruke om dem som lager pølser, takket være Leif Juster. Men i en verden i utvikling må også pølsemakere og entusiaster ta til seg nye ideer og innspill for hvordan man best mulig skal kunne lage og spise en pølse.

For øyeblikket går en video viralt på TikTok, hvor det blir påstått at vi har spist pølse i brød feil hele livet.

Det er ikke til å komme rundt at nordmenn spiser mye pølser, og de fleste som velger pølse i brød har toppingen på toppen av pølsa.

Nå har tiktokeren Sheena Marie delt et mattips på plattformen, hvor hun først legger pølsa i brødet, tar på sennep og ketsjup, før hun så vrir pølsa rundt (se video like under).

På den måten forsikrer du deg at toppingen ikke renner over, og ned på skjorta eller buksa.

- Vis meg ditt supertriks som du tilfeldig så en dag, som nå er standard praksis for deg, sies det i videoen, mens Sheena vrir pølsa.

Videoen har fått utrolige 2,4 millioner visninger på det sosiale medier og 126 000 likes.

Hoksrud: - Pølsevev

Etter å ha sett det nye pølsetrikset på sosiale medier tar Dagbladet kontakt med en av Norges største pølsekonger, stortingsrepresentant Bård Hoksrud (Frp).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer