Sentrumsrestauranten satser friskt:

Dyrt, rart og strålende service: - Måltidet ble en humpetittentur

Nyåpnede Restaurant Einer ble en underlig opplevelse.

GODT EGNET: Restaurant Einer passer til lavmælte samtaler, men dyr pris og litt vinglete matopplevelser gjør at det blir terningkast fire.
GODT EGNET: Restaurant Einer passer til lavmælte samtaler, men dyr pris og litt vinglete matopplevelser gjør at det blir terningkast fire. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Når du betaler 3650 kroner for et måltid for to, bør du se fram til å slå stiften av lykke.

Har Restaurant Einer lagt lista høyt nok for seg selv?

Robinson sto utenfor en skjult oase av en bakgård i Kvadraturen i Oslo, med øyenbryn formet som en V. Også Fredag hadde et ettertenksomt ansiktsuttrykk.

- Prisnivået er i hvert fall høyt. Spørsmålet er: Føler vi oss så euforiske som vi burde etter å ha bladd opp 3650 kroner for en middag?

Tre timer tidligere: De hadde trålet smålugubre sentrumsgater på jakt etter riktig adresse. Og der, mellom en kåpeforretning og en mynthandler, lå det hyggelige inngangspartiet – en portal, som via et indre gårdsrom ledet til en grønnmalt dør omgitt av funklende lanterner. Vel innenfor den befant de seg inne på kjøkkenet til hovedstadens siste tilskudd innen ny nordisk cuisine.

- Velkommen til Restaurant Einer, hilste betjeningen med en entusiasme og et servicenivå som skulle holde seg på topp kvelden igjennom.

- «Animalia» eller «Botanica», det er spørsmålet, sa Robinson og tittet opp fra menyens to alternativer: et fire- eller seksretters måltid med innslag av fisk og kjøtt, eller tilsvarende serveringer i vegetarisk versjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.