Ekspert: - Fem frokost­feller som påvirker vekta

Sikre deg knepene.

FROKOST: Frokosten kan være grunnen til at pila på badevekta går oppover. Foto: Lolostock / Shutterstock / NTB scanpix
FROKOST: Frokosten kan være grunnen til at pila på badevekta går oppover. Foto: Lolostock / Shutterstock / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Har det egentlig noe å si om du spiser frokost? Noen klarer seg ikke uten mat på morgenkvisten, mens andre orker ikke tanken på en brødskive med gulost. Uansett er det flere frokostfeller man lett kan gå i, som kan føre til noen ekstra og uønskede kilo for deg som passer vekta. Her er noen av dem.

Spiser for lite

- Spiser du ingenting, er det større sannsynlighet for at du vil oppleve søtsug og «oksehunger» senere på dagen. De kaloriene du eventuelt sparer til frokost tar du lett igjen senere på dagen. Det kan lett ende opp med å bli enda mer kalorier enn om du hadde spist frokost, sier fagansvarlig for kosthold og ernæring i Grete Roede, Karoline Steenbuch Lied.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer