Mat til eldre

Eldre fikk servert en dag gamle fiskeboller på julaften

- Trist at det skal være sånn, sier Irene Eilertsen om maten faren ble servert på julaften.

FISKEBOLLER: Det var på Bo og behandlingssenteret i Andøy kommune at julematen til de eldre, som i år besto av fiskeboller, ble tilberedt. Foto: Andøy kommune
FISKEBOLLER: Det var på Bo og behandlingssenteret i Andøy kommune at julematen til de eldre, som i år besto av fiskeboller, ble tilberedt. Foto: Andøy kommune Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var verken ribbe eller pinnekjøtt som stod på menyen da de pleietrengende som får mat fra Andøy Bo- og behandlingssenter skulle feire julaften for to uker siden.

De fikk servert fiskeboller, skriver Vesterålen Online.

Blant dem var Irene Eilertsens far. Han er 89 år gammel, og bor alene et stykke unna senteret, fordi det ikke er plass på sykehjemmene i kommunen. Han er pleietrengende, og får servert mat på døra hver dag.

Da Eilertsen kom for å besøke sin far på julaften, ble hun sjokkert over å høre hva som var i middagsleveringen.

- Jeg trodde ikke det var sant da jeg kom til min far på ettermiddagen. Hvem av dere i administrasjonen kunne tenke dere å få servert fiskeboller i hvit saus til middag på julaften?, skrev hun i en e-post til Andøy kommune.

- Trist at det skal være sånn

Eilertsen hadde med seg pinnekjøtt, og sørget for at faren fikk servert en ordentlig julemiddag. Men hun ble svært skuffet over det han opprinnelig skulle bli servert. Før han fikk servert julemiddagen hadde han allerede spist opp fiskebollene, sier hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer