Ny pizzeria på Youngstorget:

En pizza etter jobben: - Da er stedet perfekt

Litt å pirke på, men Girotondo er likevel den perfekte etter jobb-pizzeriaen.

GODT BESØKT: Girotondo på Youngstorget har blitt så populær at de måtte begynne med bordreservasjoner. Foto: Christian Roth Christensen
GODT BESØKT: Girotondo på Youngstorget har blitt så populær at de måtte begynne med bordreservasjoner. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Håper de har plass til oss denne gangen, sa Robinson da de sto utenfor pizzarestauranten Girotondo – et av de mange spisestedene som det siste året har poppet opp i kvartalet rundt Youngstorget i Oslo.

Første gang Robinson og Fredag oppsøkte Girotondo, kom de uten å ha bestilt bord og ble avvist i døra. Da hadde man grunnet stor pågang åpnet for bordreservasjon, men ikke rukket å informere om det på nettsidene.

To uker seinere var det fortsatt smekkfullt i det store lokalet, men denne gangen – med reservasjon – fikk de raskt plass ved siden av hverandre på en skinnbenk ved et av de store marmorbordene.

Bordene er litt for brede til at det er naturlig å sitte overfor hverandre, men samtidig så brede at du slipper å overhøre samtalene på andre siden av bordet.

- En slags frivillig social eating, mente Fredag.

Til å starte med delte Robinson og Fredag to retter fra antipasti-menyen: Ei klassisk fjøl med ost, spekemat, marinerte artisjokker og kapers, og den italienske tomatsalaten caprese med bøffelmozzarella og basilikum. Begge deler kom raskt på bordet, til tross for at det øyensynlig bare var to servitører som delte på ansvaret for alle bordene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer