Endelig: PS-mysteriet løst

For Kona Til blir sprøstekt løk aldri helt det samme etter at hun møysommelig avdekket hva bokstavene PS står for på pakningen.

PS - DETTE ER ET MYSTERIUM: Da Kona Til begynte å grave i PS-bokstavene på pakken, ble sannheten gradvis avdekket. Det var ikke bare å spørre Orkla ... Foto: Kona til
PS - DETTE ER ET MYSTERIUM: Da Kona Til begynte å grave i PS-bokstavene på pakken, ble sannheten gradvis avdekket. Det var ikke bare å spørre Orkla ... Foto: Kona til Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det hele begynte med en helnorsk tur i vårsola - med pølse på termos og saft i sekken. Lite visste Kona til at denne dagen skulle bli begynnelsen på et mysterium det skulle ta mange, mange dager å løse.

Kona til er pseudonymet til bloggeren Christina Sandnes Kihlman som bor rett utenfor Larvik. På en av disse kjærkomne, vårvarme dagene satt familien seg rolig ned for å nyte det medbrakte. Bålforbudet betydde at pølsene var trukket i termos. Og de lange, tynne ble lagt i lomper, striper med ketsjup og sennep klemt over - før prikken over i-en skulle drysses over: Sprøstekt løk.

Det var da det begynte.

- Jeg hadde jo sett det mange ganger. Kanskje hundrevis. Det er ikke godt å vite.

Men, det var noe med den posen som var foruroligende.

Øverst på pakken står det nemlig to store, bokstaver på gullbakgrunn. Alle som har kjøpt en pose med sprøstekt løk har nok sett «PS» trykket på pakken - men hvor mange har egentlig reflektert over hva disse to bokstavene står for.

- Det første jeg gjorde var selvsagt å titte rundt på pakningen. Men, dette ga meg ikke svar på hva bokstavene står for.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer