(Dagbladet): Hun har for lengst sagt opp jobben som jurist, og begynt å lage mat på heltid. Huset hennes er bygget om med fotokjøkken i kjelleren, og kokebøkene hennes fyker ut av hyllene som varmt, eltefritt landbrød.
De to foregående bøkene hennes, «Trines mat» og «Trines mat 2» har solgt i hundretusenvis av eksemplarer. Hennes tredje kokebok heter «Trine inviterer - Menyer til hverdag og fest». Dagbladets matredaksjon har vurdert boka og testet noen av oppskriftene.
Skuffer ikke
La oss gjøre det klart med en gang: Er du begeistret for bloggen og de to andre kokebøkene hennes, vil du ikke bli skuffet. Det er aldri noen tvil om hvem som er avsenderen bak de 90 oppskriftene (80 av dem helt nye) og 22 menyene.
Dette er enkel, ukomplisert og tiltalende mat, slik vi kjenner den fra Lørenskog-bloggeren.
Trines suksess er ikke bygget på spennende eksperimenter og sære krumspring ved kjøkkenbenken. Den er bygget på maten Ola og Kari lager akkurat nå. Den treffer tidsånden, samtidig som den i stor grad baserer seg på grunnleggende, norsk matkultur og matlaging.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger