Anmeldelse av Trine Sandbergs tredje kokebok

Er du en «foodie», er ikke dette boka for deg

Dagbladet anmelder kokebok nummer tre fra Norges største matblogger, Trine Sandberg.

NY BOK: - Senk lista og inviter til fest, oppfordrer Trine Sandberg i den nye boka, som gis ut i året hun feirer tiårsjubileum som matblogger. Foto: Mona Nordøy
NY BOK: - Senk lista og inviter til fest, oppfordrer Trine Sandberg i den nye boka, som gis ut i året hun feirer tiårsjubileum som matblogger. Foto: Mona Nordøy Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Hun har for lengst sagt opp jobben som jurist, og begynt å lage mat på heltid. Huset hennes er bygget om med fotokjøkken i kjelleren, og kokebøkene hennes fyker ut av hyllene som varmt, eltefritt landbrød.

De to foregående bøkene hennes, «Trines mat» og «Trines mat 2» har solgt i hundretusenvis av eksemplarer. Hennes tredje kokebok heter «Trine inviterer - Menyer til hverdag og fest». Dagbladets matredaksjon har vurdert boka og testet noen av oppskriftene.

Skuffer ikke

La oss gjøre det klart med en gang: Er du begeistret for bloggen og de to andre kokebøkene hennes, vil du ikke bli skuffet. Det er aldri noen tvil om hvem som er avsenderen bak de 90 oppskriftene (80 av dem helt nye) og 22 menyene.

Dette er enkel, ukomplisert og tiltalende mat, slik vi kjenner den fra Lørenskog-bloggeren.

Trines suksess er ikke bygget på spennende eksperimenter og sære krumspring ved kjøkkenbenken. Den er bygget på maten Ola og Kari lager akkurat nå. Den treffer tidsånden, samtidig som den i stor grad baserer seg på grunnleggende, norsk matkultur og matlaging.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer