Anmeldelse av Pipervika Seafood

Fadese på Aker Brygge: - Hva er dette? Bunnfall fra frityrkokeren?

Fiskeskuret er blant Oslos dyreste - og dårligste - restauranter.

PIPERVIKA SEAFOOD: Restaurantanmelderne har ikke mye godt å si om Pipervika Seafood. Foto: Christian Roth Christensen
PIPERVIKA SEAFOOD: Restaurantanmelderne har ikke mye godt å si om Pipervika Seafood. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Glassburet med navnet Pipervika Seafood ble lansert som et slags svar på de populære fiskemarkedene i Bergen og Stavanger, og har fått en kremplass mellom Rådhuset og Aker Brygge. I tillegg til fiskedisk, tilbys et spiseri som hev­­der å servere mat med «nordiske aner basert på sesong og tilgjengelighet».

Robinson og Fredag skred forventningsfullt inn i rektangelet, men merket den første skepsisen da fire slappe ­argen­tinske reker og noen skiver med størknet rekesalat, lyste mot dem fra den glisne disken.

- Vi får håpe dette ikke er representativt for utvalget i restau­ranten, sa Robinson.

Det skulle det vise seg å være.

Hos Pipervika bestiller du ved disken midt i lokalet. Der henter du deg også vann fra en kran. Skal du på do «må du bruke koden nederst på regningen» – som på Burger King.

- Vi har alt på menyen, begynte servitrisen i baren, og la til: Ja, bortsett fra ferske reker, østers og hummer. Og sushi­kokken er dessverre syk i dag.

Selv om over halvparten av menyen ikke var å få, tre gode timer før spiseriets oppgitte stengetid, burde det vel likevel være mulig å få seg et godt måltid?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.