McDonald's

Fant levende mark i McDonald's-burgeren

Familien fikk sjokk da de oppdaget hva som kravlet rundt på maten.

SJOKK: Hanne Kristiansen og barna løp rett på do for å kaste opp da de fant levende meitemark i cheeseburgerne sine. Etterpå filmet hun burgeren hun nettopp hadde tatt en bit av. Video: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I starten av desember dro Hanne Kristiansen og hennes tre barn på McDonald's i Sarpsborg. De bestilte hver sin cheeseburger, som de tok med seg hjem til middag.

To av barna slukte burgeren sin før Kristiansen rakk å åpne sin egen. Da hun hadde pakket den opp og klemte på den kom det en mark ut på andre sida. Dattera gjorde det samme, og skrek da hun fant en mark i sin egen.

- Det var helt forferdelig. Vi løp på do og stakk fingeren i halsen alle sammen. De to som hadde spist opp maten fryktet selvfølgelig at de hadde spist hver sin mark, sier hun til Dagbladet.

Det var Sarpsborg Arbeiderblad som først omtalte saken.

- Vi har ingen logisk forklaring på det, sier McDonald's.

Ble ikke trodd

Da hun fikk roet seg kontaktet Kristiansen umiddelbart restauranten. Hun jobber selv som kokk, og vet hvor viktig det er for matsikkerheten å si ifra når ting som dette skjer.

Da hun ble spurt hva hun ville ha i bytte som kompensasjon, ble hun sjokkert. Det var lite som fristet mindre enn en ny rett fra samme restaurant.

Dagen etter ble hun kontaktet av daglig leder, som nektet å tro på Kristiansens hypotese om at den må ha blitt plantet der, ettersom marken var levende, og åpenbart ikke stammet fra det varmebehandlede kjøttet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer