KARAMELLPOPCORN: - Dette er så sinnssykt godt, og du kommer til å bli hekta! lover Ida Gran-Jansen. Video: TV6 Vis mer Vis mer

Ida Gran-Jansen fra Farmen kjendis og «Idas fristelser»:

Farmen kjendis-Ida: - Den lille vrien jeg gjør med popcorn, gjør at du blir hekta og må ha mer

Bakeblogger Ida Gran-Jansen er aktuell i to ulike tv-serier - og deler snacksfavoritten som passer til begge.

Livet byr på travle dager for Ida Gran-Jansen (29): I tillegg til å være en av deltagerne du møter i «Farmen kjendis» på TV 2, har bakebloggeren denne uka premiere på en ny sesong av «Idas fristelser» på TV6.

- Jeg liker å lage mat som er enkel å få til, og med ingredienser som er tilgjengelige i butikken, sier Ida - som tidligere har avslørt blant annet hva som gjør hennes havregrøt helt spesiell.

I tirsdagens utgave av bakeprogrammet avslører hun hvordan hun lager en av sine store favoritter, nemlig karamellpopcorn.

PÅ EGET KJØKKEN: Den nye sesongen av «Idas fristelser» på TV6 er spilt inn på bakebloggerens eget kjøkken. 
PÅ EGET KJØKKEN: Den nye sesongen av «Idas fristelser» på TV6 er spilt inn på bakebloggerens eget kjøkken.  Vis mer

- Du kommer aldri til å spise vanlig popcorn etter at du har prøvd denne oppskriften. Jeg ble introdusert til karamellpopcorn for noen år siden av en venninne, og jeg ble hekta! Du vet når du tar en bit av noe og bare MÅ ha mer, ja sånn er det med karamellpopcorn. Søtt, salt og crunchy! konstaterer Ida Gran-Jansen.

Lever sunt seks dager i uka

Selv foretrekker hun å spise snacksen med Prosecco som drikke.

- Herregud, ja da er det sinnsykt digg! Å tilsette popcorn karamell gjør underverker! lover 29-åringen.

- Hvordan forholdt du deg til snacks under oppholdet i Farmen kjendis?

- Det ble lite av det. Men en av dagene blandet jeg litt sukker, smør, fløte og lagde karamellfudge til oss alle. Det ble ikke vist på tv, men smakte kjempegodt. Generelt prøver jeg å være flink i hverdagen og leve sunt i seks av ukens syv dager.

- Hva gjør du når du må ha noe godt en hverdagskveld?

- Noen timer etter middag blir jeg ofte fysen på noe, og da står det som regel mellom to alternativer: Kanelknekkebrød med brunost eller yoghurt med krusli, medgir Ida Gran Jansen.

Hun er storfornøyd med alt som skjer om dagen; ikke minst den nye runden med «Idas fristelser» på TV6:

- Denne gangen er serien spilt inn på mitt eget kjøkken. Jeg er opptatt av å holde oppskriftene på et folkelig nivå og formidle bakeglede, sier hun.

- Hvem lar du deg selv inspirere av?

- Jeg lar meg inspirere av mange, særlig på Instagram og Pinterest. Av kjente, utenlandske kokker scorer Nigella Lawson og Jamie Oliver høyt.

Les også:

Ida Gran-Jansen: - Litt skummelt å se hvordan kostholdshysteriet er blitt

«Hele Norge baker»-vinner Idas råd til kjøkkenspirer

Smart snacks når du bare er litt sulten før middag