Smakstest av ny ferdigmat:

Fjordland-nyhet slaktes i ferdigmattest: - Nei, nei, nei. Dette er ikke godt

Kan det bli bedre en fiskerett som lukter pizza? (Hint: Ja - litt - en fiskerett med spinatsaus med muskat og edamer.)

SMAKSTEST: Kokkene Markus Dalseg, Eirik Mehus og Jonathan Kolbu har smakt seg gjennom årets nye ferdigmiddager for Dagbladet. Video: Per Ervland Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Vi klarer ikke helt bli enig med oss selv om noe er helt feil - eller veldig, veldig riktig når to ferdigretter med fisk topper en ferdigmattest.

Vi heller mot det siste, for ingenting er jo bedre enn at det blir enklere å spise fisk!

Kjøttboller, lapskaus, gryter og thaisuppe - ja til og med alle ferdigpizzaene vi testet - må vike for Findus' to geniale hverdagsfiskeretter.

Dette er riktignok rettene som tar lengst tid å lage, 35 minutter i ovn, og du vil kanskje ha litt poteter eller ris til, men det lar vi passere, for her har Findus virkelig fått til noe.

For mens forskere, politikere, helsevesenet og dagligvarebransjen klør seg i hodet og lurer på hvordan de skal friste nordmenn til å spise mer fisk, har Findus laget to ovnsklare fiskeretter i form, som ser innbydende ut, er sunne og gode - og ikke minst: Smaker godt.

Testvinneren er med bladspinat og saus med muskat, edamer og tomat - mens testens nest beste rett er med tomatsaus og italiensk krydder. Sistnevnte lukter pizza når vi åpner ovnen, så her er det til og med håp om å overbevise eventuelle fiskeskeptikere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer