20 år siden Lisa Stokke erobret West End

For 20 år siden slo Lisa gjennom med Mamma Mia - slik ble livet etterpå

Først i voksen alder lærte Lisa Stokke seg hvordan nok var nok.

FORNØYD: Lisa Stokke fryder seg over frilanslivet, selv om det er uforutsigbart. Her foreviget i en park i nærheten av familiens hjem i England. Favorittkjolen er kjøpt på London Fashion Week. Foto: Nina Rangøy
FORNØYD: Lisa Stokke fryder seg over frilanslivet, selv om det er uforutsigbart. Her foreviget i en park i nærheten av familiens hjem i England. Favorittkjolen er kjøpt på London Fashion Week. Foto: Nina Rangøy Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag 6. april for snart 20 år siden endret livet seg totalt for Lisa Stokke (43). Kvelden før hadde den lille jenta med den store stemmen kastet i seg en matbit hjemme. Nå befant hun på scenen på West End og mottok stående ovasjoner for sin hovedrolle i Mamma Mia. Og plutselig står Björn og Benny fra ABBA der og vil skåle.

- Øveperioden og tiden rundt åpningen av Mamma Mia var det galeste jeg har vært med på i hele mitt liv. Det kokte med mediehenvendelser, og vi måtte lage en plan for å lure meg ut av teatret slik at jeg kunne spise lunsj uten å bli stoppet. En periode følte jeg meg litt paranoid og var redd noen lyttet når vi var ute på restaurant. Det var så crazy! sier Lisa, og ler.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer