De lot Kvikk Lunsj-papiret bestemme hvor de skulle dra på tur:

For fem år siden fulgte kameratene kartet på sjokolade-papiret. Nå er de tilbake

Andreas og Christians elleville tur på kryss og tvers av Norge er blitt film.

HEI, NORGE: De kjøpte en Kvikk Lunsj, fulgte turforslaget på sjokoladepapiret og kjøpte en ny som bestemt neste tur. Slik fikk Andreas Gregersen (t.v) og Christian Høkaas sett store deler av Norge. Foto: Privat
HEI, NORGE: De kjøpte en Kvikk Lunsj, fulgte turforslaget på sjokoladepapiret og kjøpte en ny som bestemt neste tur. Slik fikk Andreas Gregersen (t.v) og Christian Høkaas sett store deler av Norge. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Vi hadde ikke tursko engang. Tøyskoene ble veldig våte, men vi så utrolig mye fint og fikk våre klare Norges-favoritter. Vi angrer ikke et sekund, sier Andreas Gregersen (26), den ene av to «Kvikk Lunsj-kamerater», som helt uten sponsing la ut på en ellevill Norges-tur dit sjokoladepapiret befalte.

Tursjokolade

Andreas og kompisen Christian Høkaas (27) la ut på sin originale Norges-tur for fem år siden i år. De fikk mye oppmerksomhet og ble omtalt i Dagbladet.

De to kameratene startet med å kjøpe en Kvikk Lunsj på deling og kikket på papiret. Hvor skulle de dra? Til Alta, var svaret.

- Kvikk lunsj er veldig norsk, så vi timet oss inn mot nasjonaldagen. 17. mai åpnet vi den første sjokoladen. 18. mai dro vi, forteller Andreas.

Reglene var enkle: Sjokoladepapiret skulle bestemme. Etter hver tur skulle de kjøpe en ny Kvikk Lunsj. Dit sjokoladen befalte, måtte de dra. I alt fantes 14 mulige turer på pakkene. Skulle de få det samme turforslaget flere ganger, kunne en av turene gås to ganger.

To Norges-favoritter

De trosset dårlig fottøy, manglende orienteringsevne (gikk seg vill to ganger) og flom, men synes det ble «en gøyal tur». Den største overraskelsen var området rundt Sandnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer