Synnøve Findens nye logo:

- Føyer seg inn i en fin rekke av andre figurer, som Stupedama, Sundagutten og Stratoskua

Historisk satsing fra meieriet.

NY LOGO: Grid design har formgitt Synnøve Findens nye logo. Vi har bedt designeksperter kommentere den. Foto/illustrasjon: Synnøve.
NY LOGO: Grid design har formgitt Synnøve Findens nye logo. Vi har bedt designeksperter kommentere den. Foto/illustrasjon: Synnøve. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke mange tiåra siden Synnøve Findens gulost fant veien til butikkhyllene, men i dag er den for mange like selvsagt på et frokostbord som Norvegia eller Jarlsberg.

At osteprodusenten også var tidlig ute med proteinrike yoghurter og kaldpresset juice er ikke like kjent, men det har selskapet tenkt å gjøre noe med.

Når de nye produktene når hyllene i årets første dagligvareslipp i midten av februar, er mange av dem med ny logo; en budeie i firsprang, med melkespannet på slep.

- Vi kaller vår nye logo «Synnøve som tar spranget», sier Mikkel Haugstveit, kategorisjef i Synnøve Finden.

Synnøves oster vil få nytt design, men flere av de andre produktene vil oppdateres med ny logo.

Jaget spion med piasavakost

Historien om Synnøve Finden er mer en lyse lokker, fagre fjorder og trange viker. Synnøve var jenta som utdannet seg som meierist, og dro fra hjembygda Finden til hovedstaden Kristiania.

Der flyttet hun sammen med Pernille Holmen og hennes datter, og i 1928 startet de ysteriet Synnøve Finden. De startet med pultost, og Synnøve utvidet sortimentet sakte, men sikkert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer