FROSNE POTETER: Ni poser frossenpoteter, én vinner. Og det er flere gode alternativer her. Foto: Nina Hansen
FROSNE POTETER: Ni poser frossenpoteter, én vinner. Og det er flere gode alternativer her. Foto: Nina HansenVis mer

Frossenpoteter imponerte Michelin-kokkene: Vinneren var klar

Store forskjeller i test av frosne poteter.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Ovnsbakte pommes frites er populært, men det finnes så mye mer spennende alternativer - også i frossendisken i matbutikken. Pommes noisettes, røstipoteter, vaffelkuttede poteter og båtpoteter, alle serveringsklare på under 20 minutter, men hvilken skal du velge?

Tilberedningstips: Følg anvisning på pakka, men ikke blindt. Alle ovner er forskjellige. Ser ikke potetene ferdige ut, la dem stå litt til - eller ta dem ut når de får riktig gyllen farge.Bruk varmluft.Rør rundt og snu på potetene mens de er i ovnen, så de blir godt stekt på alle sider.Sett gjerne opp temperaturen på slutten så de blir ekstra sprø utenpå.

Kokkene Björn Svensson og Fredrik Hettervik fra Galt restaurant har hjulpet oss å teste ni forskjellige varianter fra frossendisken for oss, og én type skiller seg klart ut: Båtpoteter.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • *Fornyes til standard mnd når gratisperioden utløper (99kr/mnd).
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn