Frossenpoteter imponerte Michelin-kokkene: Vinneren var klar

Store forskjeller i test av frosne poteter.

FROSNE POTETER: Ni poser frossenpoteter, én vinner. Og det er flere gode alternativer her. Foto: Nina Hansen
FROSNE POTETER: Ni poser frossenpoteter, én vinner. Og det er flere gode alternativer her. Foto: Nina Hansen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ovnsbakte pommes frites er populært, men det finnes så mye mer spennende alternativer - også i frossendisken i matbutikken. Pommes noisettes, røstipoteter, vaffelkuttede poteter og båtpoteter, alle serveringsklare på under 20 minutter, men hvilken skal du velge?

Kokkene Björn Svensson og Fredrik Hettervik fra Galt restaurant har hjulpet oss å teste ni forskjellige varianter fra frossendisken for oss, og én type skiller seg klart ut: Båtpoteter.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer