Kjedene kjemper om kundene fram mot 17. mai

Full priskrig i frysedisken: Nå får du krone-is til kr 3,33!

Følg med i frysedisken i dag og i morgen. Antall kroner du må betale for krone-isen raser fram mot 17. mai.

SLÅSS FOR HVER KRONE: Kampen om dagligvarekundene er tøff, og nå har det brutt ut full priskrig på krone-is i sekspakk og andre tradisjonelle 17. mai-varer. Foto: Lars Gulbrandsen/Dagbladet
SLÅSS FOR HVER KRONE: Kampen om dagligvarekundene er tøff, og nå har det brutt ut full priskrig på krone-is i sekspakk og andre tradisjonelle 17. mai-varer. Foto: Lars Gulbrandsen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Glad i krone-is? Da skal du løpe til frysedisken nå. Dagligvarekjedene slåss om kundene fram mot 17.mai og pinse, og prisene raser både på is og andre varer som tradisjonelt står på festbordet.

- Våre kunder skal slippe å blakke seg på 17. mai-feiringen. Derfor har vi i dag senket prisen på en sekspakk med Coop Krone-is fra 24.90 til 20.00, opplyser kjededirektør i Extra, Christian Hoel, til Dagbladet.

Kiwi snudde seg raskt i formiddag, og svarte på prisnedsettelsen fra Extra ved selv å sette ned prisen på krone-is:

- Vi gir oss aldri på pris, sier kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi.

- Vi har lenge vært billigere enn Extra på krone-is, og vi skal selvfølgelig fortsatt ha de laveste prisene. Derfor setter vi ned prisen på Hennig-Olsen krone-is 6-pakning til 20 kroner.

Kan sette ned flere varer

Konkurransen er beinhard på dagligvaremarkedet, og kjedene bruker alle triksene i boka for å trekke kunder i dagene foran høytidene i maimåneden.

- Konkurranse er gøy, og is er et superviktig produkt for kundene våre, som er de som eier oss. Det er i tillegg meldt godt vær på 17. mai, så vi regner med at det vil gå en del is, ja, uttaler Hoel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer