Nesten ukentlig åpnes dørene til nye steder i Oslo. Sjelden har det vært slik aktivitet som i år.
Bistroboom, sier den nordiske spiseguiden The White Guide om utviklingen, og spår at dansker og svensker snart vil valfarte til Norge for å spise godt.
Gatemat finner du stadig flere steder, ikke minst på Vippa, ytterst på Vippetangen, og er du teknoglad vil du være glad for et besøk på Norges første apprestaurant, Pincho Nation.
Bortgjemt og bra
Sentral beliggenhet kan bety mange gjester, men også det motsatte, om maten og servicen ikke holder mål.
Et godt kokketeam med særegne lokaler kan til gjengjeld unne seg en bortgjemt adresse. Det kan til og med være en fordel. Gjestene får en følelse av eksklusivitet.
Noen spisesteder unnlater bevisst prangende skilt. Enkelte sier det rett ut: Vi vil gi gjestene en følelse av seier når de finner fram.
I hotellkjellere, opp bratte trapper, i bakgårder, bak anonyme dører og høyt til værs finner du steder du kanskje vil være lei for at du ikke oppdaget før.
Her er noen splitter nye tilskudd til Oslos restaurantverden og noen som for lengst har funnet sin nisje.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger