Restaurantanmeldelse: Nella Bistro

Godt, men forglemmelig

Folkelig nabolagsrestaurant med behagelig prisnivå.

HYGGELIG: Fransk husmannskost i behagelige omgivelser.
HYGGELIG: Fransk husmannskost i behagelige omgivelser. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Å, nå husker jeg alt!

Måltidet nærmet seg slutten og fredag tygget sakte på en madeleinekake, en sånn liten fransk, skjellformet kake som ofte serveres til kaffe eller te.

Robinson så uforstående på sin makker, som smilte.

- Proust. «På sporet av den tapte tid». Smaken av en sånn kake forløser noe i hovedpersonen, som plutselig ser alt klart for seg. Selveste meningen med livet, eller noe sånt, sa Fredag og tygget fornøyd videre.

- Er ikke det veldig intellektuelle og høytsvevende greier? Og holder den ikke en slags rekord hva lengde på romaner angår?

- Jo. Og den har sikkert også rekorden når det gjelder tjukke romaner folk har begynt på men ikke avsluttet, sa Fredag, lente seg litt fram og dempet stemmen et hakk. - Meg selv inkludert. Men kaka er god, den.

I motsetning til Marcel Proust må Nella Bistro kunne kalles folkelig. Menyen skiftes daglig og prisnivået er behagelig. Fransk husmannskost er en dekkende beskrivelse, likevel med visse forbehold.

Denne ettermiddagen var suppealternativet thaisuppa tom kha gai. Robinson og Fredag hoppet over den og bestemte seg heller for biff tartar og en tallerken med ost og spekemat til forrett, og cassoulet med henholdsvis grillet kylling og svineribbe til hovedrett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.