Lei av det klissete, syntetiske godteriet som hersker på halloween?
Du må ikke spise det ekle godteriet.
Jeg spiser det i alle fall ikke. Kunne ikke falle meg inn. Men godteri-sushi? Det kan vi lage!
- Det er noe kliin, sa mora min alltid om smågodt - særlig det smågodtet som er pakket inn og har litt mystisk opphav. Jeg får følelsen av at det er en fabrikk jeg ikke orker å tenke på hvordan opererer.
Jeg var ikke enig med mamma den gangen. Men nå? Kunne ikke falle meg inn å på dommedag å spise «det kliinet der».
Jeg har slett ikke noe imot søtsaker. Og derfor foreslår jeg å lage en knøttliten godbit. Kanskje du til og med kan få med unga på det. Gjør du ikke det, så kan du trøste deg med at du vil like det. Både å lage - og spise det.
Men, før vi kommer til godteri, så har du sikkert noen gresskar i huset? Og inni gresskaret finner du de frøene du pleier å kaste.
Ikke gjør det!
Bland frøene med litt smelta smør i en bolle, spre dem utover på bakepapir og rist i ovnen i 45-50 minutter på 150 grader (varmluft).
Sånn. Nå har du litt snacks også.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger