Anmeldelse av Grand Café

Grand Cafe: Anmelderne hyller det nye grepet

Grand Café er for bra til å overlates til turistene.

FLOTT SERVICE: Anmelderne skryter av servicen og merker seg at det internasjonale personalet utfører jobben svært smidig. Foto: Christian Roth Christensen
FLOTT SERVICE: Anmelderne skryter av servicen og merker seg at det internasjonale personalet utfører jobben svært smidig. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Internasjonalt. For ikke å si kontinentalt, sa Fredag.

Robinson nikket.

- Ja, de har endret en del siden nyåpningen i 2016. Med både tartar, moules frites, andeconfit og carpaccio på menyen, kan det se ut til at de igjen satser mer tradisjonelt. Noe som kler stedet bra.

- Det er riktig. Men nå var det heller servitørene jeg tenkte på, sa Fredag. – For her er det folk med bakgrunn fra både Sverige og Baltikum, samt lenger sørover på kontinentet.

- Nærmest et Europa i miniatyr, der samarbeidet ser ut til å gå strålende, sa Robinson, og la tørt til: - Noe som er bra å bli minnet om i disse tider.

Robinson og Fredag ble plassert ved et vindusbord i det staselige lokalet, som var langt fra overbefolket. En kombinasjon av strålende vær og relativt tidlig kveld var nok grunnene til det. Så servicen var deretter: Upåklagelig.

- Det skulle egentlig bare mangle, i hvert fall på et sted som dette. Men like fullt, her virker det som om staben virkelig er drillet etter «kunden har alltid rett, alt lar seg ordne, ingenting er noe problem»-filosofien, sa Robinson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.