Smakstest: Grandiosa Fredagspizza

Grandiosa Fredagspizza: -­­ Gjør akkurat det den lover

Testpanelet var spesielt overrasket over én detalj med den nye Grandiosaen.

FREDAGSFØLELSEN: Grandiosas nye Fredagspizza er perfekt for barnefamilier og andre som ønsker en sprø og salt pizzabit. Foto: Christopher SjuveP
FREDAGSFØLELSEN: Grandiosas nye Fredagspizza er perfekt for barnefamilier og andre som ønsker en sprø og salt pizzabit. Foto: Christopher SjuveP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at to populære produkter slår sine pjalter sammen. Tines Litago og Stratos har laget stratosmelk. Freia og Hennig-Olsen is har et samarbeid som strekker tilbake flere tiår. Sist ute er to av Orklas mest kjente merkevarer: Kims og Grandiosa.

Resultatet er Fredagspizza: En Grandiosa med kjøttdeig, toppet med Kims riflet potetgull. Kan det funke, da?

Ja, skal vi tro Eline Sofie Sunde og Edi Magotti fra Winther pizzeria og ysteri på Aker Brygge.

Sunde har smakt pizza med chips før - en hjemmelaget pizza med mye ost og skikkelig saftig kjøtt fikk et dryss med potetgull før den ble satt på bordet: Suksess. Magotti, pizzasjefen på Winther, med bakgrunn fra den anerkjente pizzeriaen Bæst i København, samt en liten periode på en frossenpizzafabrikk, har ikke sett det før.

- Men poteter i tynne skiver på pizza er jo en klassiker, sier han til Dagbladet.

Til forskjell fra potetskivene, som blir myke ved steking, med litt krisp langs kantene, skal chips være mykt. Funker det når man steker chipsen i ovnen?

Kokkene var noe skeptisk før steking. De frosne chipsbitene var langt fra sprø og gode, snarere så myke at man kunne brette dem dobbelt uten at de knakk. Hvordan skulle dette gå?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer