Test av ny frossenpizza:

Grandiosa Taco Fiesta: - Denne burde være obligatorisk å ha i fryseren når du er fyllesyk

Vi har testet den nye Grandiosaen, Taco Fiesta.

TACO FIESTA: Elio Corsi og Tobias Schelin har testet den nye tacopizzaen til Grandiosa for Dagbladet. Foto: Kristin Svorte
TACO FIESTA: Elio Corsi og Tobias Schelin har testet den nye tacopizzaen til Grandiosa for Dagbladet. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Om få uker er hundrevis av nye matvarer på vei inn i butikkene i årets første store dagligvareslipp. Blant nyhetene finner vi også i år en ny Grandiosa med tacosmak fra Orkla.

Vi har fått hjelp av pizzaiolo Elio Corsi, i verdenstoppen i pizzalaging og Tobias Schelin, daglig leder, begge ved Eataly på Aker Brygge, til å teste.

Den lokket ikke fram fiesta-følelsen hos noen av dem, men de tror likevel pizzaen har potensiale til å lykkes.

Alle gode ting er tre

Det er ikke første gang Grandiosa frir til tacomenigheten. I 2001 kom Grandiosa i en ikke helt ulik variant, Mild Taco. Den hadde tacokrydret kjøttdeig, mais og selvsagt Jarlsberg-ost. Selv om pizzaen fikk sin fanskare, forsvant den fra markedet i 2005.

Samme år hadde Orkla et pizzavalg, der forbrukerne kunne stemme på Grandiosa toppet med taco - eller pølse og tomat. Tacosmaken vant en knusende seier, og ble lansert i ny variant.

I 2012 ble det klart for et nytt skifte, for da kom Nacho, en Grandiosa med tacokrydret kjøttdeig og nachochips på markedet. Nacho ble fornyet et par år senere, og lansert under navnet Hot Taco - med enda mer krydder.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer