– Tja. Kjenner jeg en vibb av fortauskafé i Lima?
Robinson satt med et glass Pisco Sour mellom fingrene. Halvt igjenlukkede øyne. Smattende.
- Cocktailen er akkurat så limesyrlig og brennevinsterk som den skal være, og med et mykt skum av eggehvite på toppen, men … oppspilte venninnegjenger som skal på show rett borti gata her, river meg ut av den latinamerikanske illusjonen.
Streetfood
Robinson og Fredag hadde fått et «utebord» inne i Folketeaterpassasjen – det skulle spises streetfood. Der det tidligere ble servert spanske tapas har nå Nikay flyttet inn, med fargerik graffiti på veggen ved baren, mer anonyme bord utenfor og en Nikkei-inspirert meny – det vil si «moderne peruanske retter med japansk innflytelse».
Sjuretter til god pris
Skulle de gå for sjuretteren til 385 kroner per person? Fredag hadde hørt rykter om good value for money.
Problemet var at de i så fall måtte bestille samme faste meny begge to – et krav fra kjøkkenet – selv om andre retter fristet mer.
- Fritert yuccapalme, havabborboller, ceviche av kveite, leste Robinson entusiastisk fra menyen.
For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn
Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.
Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger