Hvordan skal du tilbringe sommeren?
- I år blir det tur til Sicilia - for første gang. Jeg og typen min har noe som kalles beslutningsvegring, noe som gjør at vi hvert eneste år ender opp med å bestille ferie i siste liten. Intet unntak i år… Men vi var heldige og fant et fantastisk hus nord-vest på øya med basseng og rolig beliggenhet, slik at vi kan nyte sola, god mat og ro. Så kan vi heller oppsøke byene rundt når vi ønsker restauranter og litt mer liv! Så i år blir det nok noen Italia-inspirerte retter på matenvideler.no!
- Hva er den beste sommermaten?
- Ettersom jeg akkurat har gitt ut grillboka «Sunt på grillen», så må jeg jo svare grillmat. Noe av det beste jeg vet er å sitte rundt et bord med gode venner, god drikke - og grillmat mat man kan dele.
- Jeg elsker sjøkreps på grillen! Jeg kjøper store rå sjøkreps i to på langs som jeg topper med godt smør blandet med gressløk, ingefær og sitronskall. Ved siden av griller jeg sitron som presses over før servering. Så enkelt - og så fantastisk godt!
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger