Smakstest grillpølser 2018

Grillpølsetest: To av ti får juryen til å juble

Hva slags grillpølser skal du kjøpe med deg på påskeferie? Vår blindtest viste at to av ti pølsetyper smaker ekstra godt.

SMAKSTEST: Hva slags grillpølser skal du kjøpe med deg på påskeferie? Vår blindtest viste at to av ti pølsetyper smaker ekstra godt. Les saken her: Foto: Christian Roth Christensen Klipp: Per Ervland Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Påsketid er pølsetid. Lite slår en varm og velstekt grillpølse med ketchup og sennep, enten det er på ski, på farten - eller som en rask middag.

Dagbladet ga dagligvarekjedenes grillpølser en omgang i panna, og serverte dem til to smakssikre Oslo-kokker. Hvilket merke fikk kokkene til å smile bredest?

Man skulle kanskje tro at det var produktet som inneholdt mest kjøtt, og som var blant de aller dyreste, som ville få kastet høye terningkast etter seg. Langt i fra. Overraskende nok havnet disse pølsene - med 80 % kjøtt - på siste plass i vår blindsmaking.

De to testvinnerne, som begge fikk et begeistret terningkast 5 fra smakspanelet, var Leiv Vidar Grill og Coop Reale Grillpølser. Førstnevnte var testens nest dyreste, og imponerte panelet med sprøstekt skinn og delikat smak. Coop-pølsene fikk plusspoeng for sitt tiltalende utseende, men ble også hyllet for god duft og smak.

- Jeg har vokst opp med bestemors hjemmelagde pølser, akkurat passe krydret og fulle av god smak fra koriander og spisskummen, sier portugisiske Pedro Magalhaes, soussjef på Cru Vin & Kjøkken på Majorstuen i Oslo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer