Beste taxfree-kjøp høst 2017

Halv pris: Ekspertenes beste taxfree-kjøp

Skal du ut og fly? Se hva ekspertene mener du bør plukke med deg av de aller mest prisgunstige oktobervinene fra taxfreehyllene.

STORE PRISFORSKJELLER: Det kan være gode penger å spare på å kjøpe vin i flyplassenes taxfree-butikker, viser vår høstliste. Foto: NTB/Scanpix
STORE PRISFORSKJELLER: Det kan være gode penger å spare på å kjøpe vin i flyplassenes taxfree-butikker, viser vår høstliste. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Nordmenn på reisefot legger igjen millioner av kroner i taxfree-butikkene på landets flyplasser i løpet av høstferieukene. I disse dager er det ekstra mange som etter endt flytur kjøper med seg en vinflaske eller seks før de går for å finne bagasjen og komme seg hjem.

Du trenger ikke drikke dårlig vin selv om lommeboken er slunken: 10 gode viner til under 100 kroner

For det er ingen tvil om at det kan være penger å spare på å kjøpe vin på flyplassen framfor på polet. Mange penger. Enkelte av taxfreevinene selges til under halvparten av polprisen.

Pristest nye Oslo Lufthavn: Her er det billigst øl, vin og mat på Gardermoen

I oktober skal du dessuten holde øynene åpne for ekstra gode priser på en rekke viner, blant annet på populære produkter som champagne og chablis.

Dagbladets oversikt (under) viser 15 av vinene du sparer mest på å kjøpe i taxfreebutikken framfor på polet akkurat nå, enten du flyr fra Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger eller Trondheim.

Møt høststormene med en amerikaner

Vi spurte tre vineksperter om å velge sine favoritter på den prisgunstige høstlista, og fikk høyst ulike svar. Her er det gode kjøp både for den som liker eksklusive burgundere, sødmefylte amerikanere og krydrede spanjoler, mener våre eksperter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer