Dominos pizza og Eyvind Hellstrøm:

Hellstrøm overrasker med pizza-samarbeid

Han har ryddet opp over hele Norge. Nå står verdens største pizzakjede for tur.

RYDDEMANNSKAPET: Eyvind Hellstrøm tar for seg kjøkkenet, mens Kjetil Graver er ny daglig leder i Domino's. Foto: Bård Gudim / Domino's
RYDDEMANNSKAPET: Eyvind Hellstrøm tar for seg kjøkkenet, mens Kjetil Graver er ny daglig leder i Domino's. Foto: Bård Gudim / Domino's Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eyvind Hellstrøm trenger knapt noen introduksjon. Fra Bocuse d'Or i Lyon og Michelin-stjerner på Bagatelle, til opprydning på norske restaurantkjøkken - og gastronomiske dannelsesreiser med komiker Truls Svendsen. Alt han tar i synes å bli til gull. Eller kanskje enda bedre: Noe vi har lyst til å smake på.

Nå er det takeawaypizza som står for tur. I et halvt års tid har den norske kokken jobbet sammen med verdens største pizzakjede, Domino's.

Helt tilfeldig, ifølge den kjente kokken.

- Domino's tok kontakt med meg, og etter å ha møtt mange av de flinke folka i utvikling og på testkjøkkenet, tenkte jeg dette kunne være en fin utfordring hvor jeg får møte mange dedikerte og flinke folk jeg ellers ikke ville ha møtt, sier Hellstrøm til Dagbladet.

- Og også en unik mulighet til å være med å påvirke takeaway-pizzaer på en positiv måte.

- Oppgaven fra Domino's var veldig enkel: «Hjelp oss å lage den beste takeaway-pizzaen». Det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre, sier Hellstrøm.

Kampen om pizzakundene

Domino's er ikke de eneste som kjemper om pizzakundene. Peppes Pizza har utviklet en pizzameny for bensinstasjonkjeden Circle K, og du får nå kjøpt Peppes-pizzaer på alle bensinstasjonene med servering.

SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet

Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.

Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!

Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)
Få med Strim gratis*

39,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)
*Strim Mest + Sport har en ordinærpris på 499,- pr. mnd., ogfornyes automatisk ved utløpet av gratisperioden. Abonnementet kan siesopp når som helst. Kampanjen varer til og med 31. juli og tilbudetgjelder kun for nye kunder av Strim.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer