Dominos pizza og Eyvind Hellstrøm:

Hellstrøm overrasker med pizza-samarbeid

Han har ryddet opp over hele Norge. Nå står verdens største pizzakjede for tur.

RYDDEMANNSKAPET: Eyvind Hellstrøm tar for seg kjøkkenet, mens Kjetil Graver er ny daglig leder i Domino's. Foto: Bård Gudim / Domino's
RYDDEMANNSKAPET: Eyvind Hellstrøm tar for seg kjøkkenet, mens Kjetil Graver er ny daglig leder i Domino's. Foto: Bård Gudim / Domino's Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Eyvind Hellstrøm trenger knapt noen introduksjon. Fra Bocuse d'Or i Lyon og Michelin-stjerner på Bagatelle, til opprydning på norske restaurantkjøkken - og gastronomiske dannelsesreiser med komiker Truls Svendsen. Alt han tar i synes å bli til gull. Eller kanskje enda bedre: Noe vi har lyst til å smake på.

Nå er det takeawaypizza som står for tur. I et halvt års tid har den norske kokken jobbet sammen med verdens største pizzakjede, Domino's.

Helt tilfeldig, ifølge den kjente kokken.

- Domino's tok kontakt med meg, og etter å ha møtt mange av de flinke folka i utvikling og på testkjøkkenet, tenkte jeg dette kunne være en fin utfordring hvor jeg får møte mange dedikerte og flinke folk jeg ellers ikke ville ha møtt, sier Hellstrøm til Dagbladet.

- Og også en unik mulighet til å være med å påvirke takeaway-pizzaer på en positiv måte.

- Oppgaven fra Domino's var veldig enkel: «Hjelp oss å lage den beste takeaway-pizzaen». Det er akkurat det jeg har tenkt å gjøre, sier Hellstrøm.

Kampen om pizzakundene

Domino's er ikke de eneste som kjemper om pizzakundene. Peppes Pizza har utviklet en pizzameny for bensinstasjonkjeden Circle K, og du får nå kjøpt Peppes-pizzaer på alle bensinstasjonene med servering.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer