De siste åra har det skjedd en aldri så liten revolusjon i kyllingdisken i matbutikken.
Ikke bare har alle produsenter kuttet bruk av antibiotika (narasin), men også produksjonen har gjennomgått store endringer. Nye raser er introdusert, blant annet sasso og hubbard, men aller viktigst er kanskje levekårene til mange av kyllingene som havner på norske bord, og økt levetid.
SOMMERTILBUD AKKURAT NÅ: Kjøp Dagbladet Pluss i 1 måned for 39,-, og få Strim Mest + Sport med på kjøpet
Dagbladet Pluss gir deg muligheten til å dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer.
Med gratis tilgang på Strim Mest + Sport har du enda mer kvalitetsinnhold å nyte i sommer!
Du mottar lenke på epost for å aktivere Strim etter å ha kjøpt Dagbladet Pluss-abonnement.
29,-
1 uke
39,-
1 måned
179,-
3 måneder
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger