Smakstest av hel kylling:

Helstekt kylling: - Vinneren er gyllen, saftig og fristende

Vi har prøvesmakt hele kyllinger fra 50 til 163 kroner kiloet. Forskjellene var enorme.

HELSTEKT KYLLING: En kylling blir det kokken gjør den til - men med en ekstra god kylling er det ekstra lett å være kokk.
HELSTEKT KYLLING: En kylling blir det kokken gjør den til - men med en ekstra god kylling er det ekstra lett å være kokk. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har det skjedd en aldri så liten revolusjon i kyllingdisken i matbutikken.

Ikke bare har alle produsenter kuttet bruk av antibiotika (narasin), men også produksjonen har gjennomgått store endringer. Nye raser er introdusert, blant annet sasso og hubbard, men aller viktigst er kanskje levekårene til mange av kyllingene som havner på norske bord, og økt levetid.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer