Smakstest av hel kylling:

Helstekt kylling: - Vinneren er gyllen, saftig og fristende

Vi har prøvesmakt hele kyllinger fra 50 til 163 kroner kiloet. Forskjellene var enorme.

HELSTEKT KYLLING: En kylling blir det kokken gjør den til - men med en ekstra god kylling er det ekstra lett å være kokk.
HELSTEKT KYLLING: En kylling blir det kokken gjør den til - men med en ekstra god kylling er det ekstra lett å være kokk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste åra har det skjedd en aldri så liten revolusjon i kyllingdisken i matbutikken.

Ikke bare har alle produsenter kuttet bruk av antibiotika (narasin), men også produksjonen har gjennomgått store endringer. Nye raser er introdusert, blant annet sasso og hubbard, men aller viktigst er kanskje levekårene til mange av kyllingene som havner på norske bord, og økt levetid.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.