Test av ferdigpizza med rådeig 2017

Helt ny bunn: - Nektet først å tro at dette var grandis

Tidligere i år valset vårt ekspertpanel ned Pizza Grandiosa,  men ny bunn førte nesten til toppkarakter!

TEST AV "FERDIGPIZZA" FRA BUTIKKEN:  Dagbladets smakspanel testet pizza -og trillet terningkast. Foto: Lars O Gulbrandsen
TEST AV "FERDIGPIZZA" FRA BUTIKKEN:  Dagbladets smakspanel testet pizza -og trillet terningkast. Foto: Lars O Gulbrandsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I neste uke dukker en rekke matnyheter opp i butikken - blant annet er det klart for den første Pizza Grandiosa laget med rådeig, noe som skal gjøre at bunnen hever seg i ovnen og gir et annet resultat enn tradisjonell frossenpizza.

Da Dagbladet i februar fikk norgesmesteren i pizzabaking, Elio Corsi, og daglig leder Tobias Schelin ved restaurant Eataly på Aker Brygge til å teste vinterens frossenpizza-nyheter, var begge ekspertene svært lunkne til variantene som var kommet fra Pizza Grandiosa. «Bunnen på Grandiosa med kjøttboller mangler skorpe og smaken er rå». Også på Grandiosa Pepperoni trakk den dårlige bunnen veldig ned hos pizzaekspertene.

- Nye høyder

Derfor blir Elio Corsi rent sagt forundret over syvmilssteget som har skjedd i utviklingen av rådeig-bunnen til Grandiosa skinke og Grandiosa Pepperoni:

- Jeg nektet først å tro at dette var grandis. Ikke at den plutselig er blitt helt perfekt, men nå er inntrykket langt bedre. Bunnen er blitt så bra! Her har de gjort en god jobb med å utvikle noe nytt og å løfte pizzaen opp på høyde med annen god kjøpepizza, sier Corsi som om få dager skal representere Norge i VM i pizza - selvsagt i Italia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer