Smakstest av rå pølser

Helt rått: Chorizo best i test av rå pølser

Det har skjedd bra ting i pølsedisken. Vi har smakt oss fram til de beste.

TESTPANELET: Christopher Brovoll, Niklas Wallin og Jonas Bergsland har vurdert butikkenes rå pølser for Dagbladet. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet
TESTPANELET: Christopher Brovoll, Niklas Wallin og Jonas Bergsland har vurdert butikkenes rå pølser for Dagbladet. Foto: Henning Lillegård / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er ikke lenge siden valget sto mellom grill, wiener - med ost eller bacon - om du skulle handle pølser. Nå lages det pølser av det meste, for de fleste - gjerne inspirert av eksotiske pølsevarianter.

Det aller siste er rå pølser, altså pølser som hverken er røkt eller kokt før du tar dem med deg hjem. Også her har det skjedd en positiv utvikling de siste årene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vinterferiekampanje - Les Dagbladet Pluss i 3 måneder for kun 1 kroner! Spar mer - Les mer!

Vinterferiekampanje

1,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer