Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Hennig-Olsen gjør alvor av aprilspøk: Lager Soft Shake med salt lakris

Knappe tre uker etter 1. april har Hennig-Olsen valgt å gjøre virkelighet av årets aprilspøk.

STARTET SOM APRILSPØK: På sensommeren kan vi nyte en Soft Shake med lakrissmak.
STARTET SOM APRILSPØK: På sensommeren kan vi nyte en Soft Shake med lakrissmak. Vis mer

«Vi hiver oss på den sorte iskrem-trenden og lanserer Sort Soft shake med salt lakris og gullflak », het det i den spøkefulle kunngjøringen fra isgiganten.

Posten gikk viralt, og ble sett av nesten 700 000 nordmenn på Facebook, ifølge Hennig-Olsen selv.

Bare noen dager etterpå, 6. april, spurte de følgerne sine om de virkelig kunne tenke seg Soft Shake med lakrissmak - men uten gullflak. Engasjementet fulgte på, og fredag ble det bekrefta at Hennig-Olsen nå lytter til følgerne, og lanserer lakrisvarianten av Soft Shake.

- Vi er overveldet over responsen, og syns det er fantastisk at så mange engasjerer seg i iskremen vår. Det motiverer oss virkelig, og er bakgrunn for at vi har kastet oss rundt og nå gjør denne virkelig. Det må være den raskeste innovasjonsprosessen i Hennig-Olsens historie, sier Paal Hennig-Olsen, som eier bedriften, i en pressemelding.

Lakriselskerne blant oss må likevel smøre seg med noe tålmodighet - lakrisvarianten kommer ikke i salg før i uke 34, som starter mandag 20. august. I første omgang blir det dessuten et begrenset opplag av isen, som kommer i salg i ulike kiosker og bensinstasjoner på sensommeren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling