Det siste året har vært mer enn middels spennende for matbloggeren Ida Gran-Janssen. Ikke bare har hun laget bok om julemat, og tilført bloggen tusenvis av nye følgere.Men, i vinter ble Oslo-jenta også mamma til Max.
Ida hadde sitt store gjennombrudd da hun vant bake-konkurransen «Hele Norge baker» i 2013. Siden dengang har det gått slag i slag. Og for en dame med så mange jern i ilden skal det bli godt med jul, særlig når julaften er over, får vi høre:
- Hva gleder du deg mest til?
- Romjula!
- Du gleder deg til julaften er over, egentlig?
- Haha! Jo, men romjula er så deilig, for da er det ingen som mailer, ringer og maser. Jeg behøver ikke å jobbe. Det blir digg. Romjula er det beste som finnes. Og så blir det selvfølelig mye mat og god julestemning.
- Det er første jul med barn?
- Ja, det blir koselig. Det er jo så hyggelig med barn, sier den nybakte moren.
Selv om Ida har fått barn, blir jula nokså lik som før, sier Ida først, siden ni måneder gamle Max «ikke skjønner så mye». Men, så, når hun forteller om hvordan julaften skal feires, blir nok mange overraska:
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger