Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

IKEA trekker tilbake påskegodteri etter funn av mus i produksjonsenheten

Godteriet kan returneres til IKEA mot full refusjon.

Foto: IKEA
Foto: IKEA Vis mer

(Dagbladet): Påsken er fortsatt en måneds tid unna, men påskegodteriet er allerede ute i butikk. Har du vært tidlig ute og handlet litt påskegodt på IKEA, bør du vurdere å levere godteriet tilbake.

Fredag melder IKEA i en pressemelding at på grunn av funn av mus ved en av produksjonsenhetene, velger selskapet å tilbakekalle skumgodteriet «Godis påskkyckling».

LEVER TILBAKE: «Godis påskkyckling» kan leveres tilbake ved nærmeste IKEA varehus. Foto: IKEA
LEVER TILBAKE: «Godis påskkyckling» kan leveres tilbake ved nærmeste IKEA varehus. Foto: IKEA Vis mer

- Vi har dessverre blitt kjent med at en av produksjonsenhetene bak dette produktet har hatt problemer med mus under produksjonen, og at Godis påskkyckling kan være berørt av dette, heter det i pressemeldingen.

Kunder som har kjøpt dette produktet bes om å returnere det til nærmeste IKEA varehus, mot full refusjon.

Det vil ikke være nødvendig med kvittering.

- Sikkerhet når det gjelder mat og produktkvalitet er av største viktighet for IKEA, og vi ser på denne tilbakekallingen som et nødvendig steg for å leve opp til disse standardene.

Skumgodteriet som er berørt, skal være merket med best-før-dato mellom 23. oktober og 26. januar 2019.

Best-før-datoen er trykket på baksiden av posen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling