Robinson & Fredag restaurantanmeldelse:

Indisk suksess på brygga: - Du verden så godt

Det er en het vinter på New Delhi.

Indisk suksess på brygga: - Du verden så godt
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

God indisk blir aldri galt. Spesielt ikke på denne årstida.

- Indisk? Igjen?

Fredag så spørrende på Robinson.

- En god ting kan ikke gjøres for ofte, svarte Robinson, og la til: – Vel å merke hvis den er god.

Fredag nikket megetsigende. Noen uker tidligere hadde de to besøkt relativt nyåpnede Listen to Baljit og vært bare måtelig begeistret for konseptet «indisk gatemat». Vissheten om at det er de samme folka som står bak New Delhi, og at konseptet også er beslektet, skapte ikke de store forventningene. Men nesten førti år gamle New Delhi, som Robinson og Fredag hadde besøkt mange ganger da den lå i Øvre Slottsgate, knyttet de stort sett gode minner til. Kanskje flyttingen til Tjuvholmen også hadde hatt en positiv effekt?

Beliggenheten like ved kanalen mellom Aker Brygge og Tjuvholmen er det ikke noe å si på. Heller ikke interiøret, som ikke er veldig endret fra da Pink Elephant holdt hus her inntil i fjor høst. Og servicen var det ikke noe å utsette på. Så gjensto det viktigste: maten.

Kjærlighet-på-pinne-kylling

- «Nye» New Delhi skiller seg ikke nevneverdig fra andre indiske restauranter når det gjelder størrelse på menyen, bemerket Robinson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer