Nye dagligvarer våren 2018, iskrem

Iskald nyhet: Nå kan du spise Skyr på pinne

Nå får du den populære islandske ferskosten i frossen form.

YOGHURT PÅ PINNE: Q-meieriene lanserer ny og proteinrik iskrem, etter innspill fra en av kundene som ønsket seg «frozen Skyr».
YOGHURT PÅ PINNE: Q-meieriene lanserer ny og proteinrik iskrem, etter innspill fra en av kundene som ønsket seg «frozen Skyr». Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Årets første iskremnyheter er for lengst i butikk, men det stopper ikke der. I mai kommer en rekke flere nye is på markedet, og blant dem finner vi nyheter fra en splitter ny iskremprodusent: Q-meieriene.

Det Bergens-baserte meieriet lanserer nå en iskremversjon av Skyr.

Skyr-isen kommer i to utgaver, i halvlitersbokser og i multipack med småis.

Skyr-is på boks kommer med smak av salt karamell eller jordbær, og pakken med småis inneholder tre med smak av mango og tre med bringebær.

Den nye iskremen er foreløpig i sortimentet til Coop og Rema 1000. Prisen er ikke satt ennå, men Q-meieriene antar både isbøttene og pakkene med småis vil koste 50-60 kroner.

«En smart* og kremet is»

Ser du nærmere på iskremen i boks, lover Q-meieriene at den nye isen er «En smart* og kremet is». Hvor kremet den smaker, kommer vi til å teste ved en seinere anledning, men hvordan blir en iskrem smart?

Ifølge Mads Liabø, leder for forbrukerdrevet innovasjon i Kavli og Q-meieriene, er isen smart fordi is ikke oppfattet som sunt, men Skyr kan være et sunnere alternativ.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer