Vår Staude, Vibeke Klemetsen, Fridtjov Såheim, Ida Maria Børlie Sivertsen og Klaus Sonstad. Her er de fem kjendisene som ifølge TV-kokk Ole Martin Alfsen lagde den uovertruffent beste maten i fjorårets sesong av «4-stjerners middag» på TVNorge.
Har du fulgt med på serien, vet du at Ole Martin Alfsen ikke alltid er like nådig i sin dom...
Og hvis du blir sulten av å lese om den gode maten, finner du oppskriftene nederst i saken.
Fjorårets beste
40 mer eller mindre kjøkkenvante kjendiser inviterte hverandre i fjor til bords for åpent TVNorge-kamera. Med i serien er også kokken Ole Martin Alfsen, som i løpet av programmet kommer med ris og ros underveis i deltakernes matlaging.
Vi ba Alfsen plukke ut sine fem beste matminner fra fjorårets TV-måltider.
Kjendisene som imponerte den rutinerte kokken aller mest, lagde alt fra vegetarmat til søt dessert. Ulike typer suppe står også på listen over rettene Alfsen husker med størst begeistring. Morgenfuglen Vår Staudes ertesuppe, for eksempel:
- Hennes crème Ninon var veldig morsom, husker Alfsen.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.
Vi bryr oss om ditt personvern
Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.
Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger