Distré Himmelblå-Hallvard glemmer vinen og er nær brann i «4-stjerners middag»:

Kjendismiddag med forviklinger

Selv den mest scenevante skuespiller kan bli stresset når sultne gjester venter og kamera går.  

4-STJERNERS: I episoden der Hallvard Holmen inviterer til 4-stjerners middag er det ett av glassene med rosé-vin som tømmes hyppigere enn resten. Video: TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg var nok kanskje litt stresset. Tiden ble plutselig knapp, innrømmer Hallvard Holmen, skuespilleren som blant annet er kjent fra NRK-seriene Himmelblå og Mammon.

Det er ikke bare bare å skulle åpne sitt hjem og servere treretters middag til delvis ukjente gjester - for åpent kamera. Noen tyr til juks, og noen klarer seg så bra at de får den strenge TV-Norgekokken til å se stjerner.

Nesten fyr og flamme

Innledningsvis går det nemlig en smule over stokk og stein når Hallvard Holmen i kveld ønsker gjestene velkommen til bords i «4-stjerners middag» på TVNorge. Selv den mest scenevante skuespiller kan tydeligvis la seg stresse når kulissene er eget kjøkken og publikum venter på mat og drikke. Spesielt når gjestene ikke er redde for å ta bladet fra munnen og si ifra når de reagerer på noe.

VEL BEKOMME: Eks-fotballspiller Mini Jacobsen, skuespiller Hallvard Holmen, kickbokserproff Thea Næss og skuespiller Marit Adelaide Andreassen. FOTO: TVNorge
VEL BEKOMME: Eks-fotballspiller Mini Jacobsen, skuespiller Hallvard Holmen, kickbokserproff Thea Næss og skuespiller Marit Adelaide Andreassen. FOTO: TVNorge Vis mer

Det første Hallvard får «tyn» for fra gjestene er at han nesten setter seg med forkleet på, og glemmer å ta av seg kjøkkenhåndkleet han har hengt over skulderen.

Holmen reagerer ved å la håndkleet fly gjennom luften bort på en vegghylle full av levende lys, og er bare centimeter unna fyr og flamme.

Vin til pynt?

Han får også høre det fra fnisete gjester når han glemmer å skjenke vin til forretten.

- Eh, det er veldig godt med vann til maten, ymter gjesten Mini Jacobsen frempå om, og skotter bort på flasken med rosévin, som står på bordet. De er godt i gang med forretten, oksecarpaccio, og verten tar overhodet ikke hintet. Etter at også Marit Adeleide Andreassen lurer på om den uåpnede vinflasken bare er til pynt, blir det vin på gjestene. Holmen glemmer imidlertid å skjenke i til seg selv, noe han ikke oppdager før gjestene vil skåle for den gode maten.

- Han glemte i grunnen ganske mye, kommenterer Jahn Ivar «Mini» Jacobsen når han intervjues etter måltidet.

Hallvard Holmen er aktuell på Det Norske Teatret med det kritikerroste stykket «Kan nokon gripe inn» av Lasse Kolsrud, med tekst og musikk av Stein Torleif Bjella. Ingen behøvde å gripe inn da Holmen fortsatte å diske opp for sine gjester denne kvelden. På menyen sto breiflabb med ratatouille og pasta, og eplekrem i krumkake.

- Det gikk fint. Jeg er ingen matekspert, men jeg liker godt å lage mat. Helst etter innfallsmetoden, forteller Holmen, som ser tilbake på det han kaller en morsom og litt «leirskole»-aktig uke med en fin gjeng.

LES OGSÅ:

- Helt krise! Ole Martin Alfsen om 4-stjerners-middagene han helst vil glemme:

Ari Behn inviterte til 4-stjerners TV-middag i nytt hus

Sophie Elise deler en avokado på 4-stjerners middag

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer