Stopp i Gastromat-produksjonen:

Klar for comeback: - Vi jobber overtid!

De er bak skjema, men nå ser Gastromat-fabrikken lys i enden av tunnelen.

UTSOLGT: Krydderblandingen Gastromat har vært utsolgt fra leverandøren siden i vinter. Nå håper de å komme i gang igjen i september. Skjermdump: Meny
UTSOLGT: Krydderblandingen Gastromat har vært utsolgt fra leverandøren siden i vinter. Nå håper de å komme i gang igjen i september. Skjermdump: Meny Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Leveringstida av den nye maskinen er dessverre blitt forsinket igjen, sier Tove Nilssen, daglig leder i familiebedriften Gastromat, til Dagbladet.

Den spesialbygde maskinen var først lovet i månedsskiftet juli/august, og så i midten av august, men ny forventet leveringsdato er i uke 37, i midten av september.

- Vi kommer til å starte produksjonen med én gang den er på plass, og er klar for å jobbe overtid.

Fabrikken produserer mellom en og to paller med krydderbokser hver dag.

Ansatte permittert

Den lille familiebedriften Gastromat produserer den populære krydderblandingen med samme navn, men siden i vinter har det vært stopp i produksjonen.

- Vi hadde samme maskin fra 1972 og fram til for fem år siden. Da måtte vi få en større maskin fordi etterspørselen var blitt så mye større. Den gikk i fire og et halvt år før vi fikk problemer ved juletider, sa Knut Nilssen i Gastromat til Dagbladet tidligere i sommer.

Rett etter nyttår gikk den spesialbygde maskinen i stykker. Siden da har de tre ansatte vært permittert, mens de venter på at den nye maskinen skal ankomme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.