Robinson & Fredag:

Knallscore til asiatisk restaurant: - Super service og fantastisk mat

Byens beste koreaner leverer. Igjen.

ANMELDELSE AV RESTAURANT GANGNAM I OSLO: - Super koreansk mat, mener Robinson og Fredag. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
ANMELDELSE AV RESTAURANT GANGNAM I OSLO: - Super koreansk mat, mener Robinson og Fredag. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Vi var vel godt fornøyd, sist vi var her? Vi landet på en «solid firer», om jeg ikke husker feil, sa Fredag da de hadde slått seg ned i de hyggelige lokalene til Gangnam, rett ved Tjuvholmen og Aker Brygge.

- Det stemmer. Vel, skal bli spennende å se om fireren er like solid nå. Eller om en justering er på sin plass, sa Robinson.

Koreansk mat er både variert og spennende. Og ikke minst smaksrikt. Mange har forsøkt seg på koreansk cuisine i Oslo, men ingen av dem har lyktes i å holde det gående særlig lenge. Nå kan ting tyde på at Gangnam har snudd tendensen. Sist Robinson og Fredag besøkte Gangnam var restauranten relativt nyåpnet. Og nå, to år etter, ser det ut som om restauranten har fått solid fotfeste.

Etter litt konferering med den hyggelige servitøren, som viste seg å være innehaveren, ble forrettene Gogi Mandu og Kimchijeo valgt. På norsk: sprø, delikate og rykende heite hvetedumplings fylt med svinekjøtt, og pannekake fylt med svin og kimchi, altså kål, som nærmest er som Koreas nasjonalrett å regne.

- Pannekakene har fått en omgang i frityren, og er knasende gode. Kimchien er en fin kontrast, sa Fredag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer