Kokk ny bloggkomet

Kokkejævel danket ut Sophie Elise

Kokkejævel Asbjørn brukte bare åtte dager å slå Sophie Elise og lage landets mest leste blogg.

ALTER EGO: Frittalende Asbjørn Sandøy med bloggen Kokkejævel klatret til topps på blogglisten til blogg.no etter en uke, foran Isabel Raad og Sophie Elise Isachsen. Foto: Geir Stian Altmann Larsen
ALTER EGO: Frittalende Asbjørn Sandøy med bloggen Kokkejævel klatret til topps på blogglisten til blogg.no etter en uke, foran Isabel Raad og Sophie Elise Isachsen. Foto: Geir Stian Altmann Larsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Det er ganske vilt! Jeg hadde satt meg et hårete mål om å få topplasseringen, og så klarte jeg det jammen meg allerede etter første uka. Men grunnen til at jeg startet bloggen er at jeg føler at jeg har noe å formidle. Da er det veldig hyggelig at det har slått slik an, sier Asbjørn Sandøy til Dagbladet.

42-åringen er faglært kokk, og driver to serveringssteder i Alta; Hoftepluss og Fy Fader. Det ene et utsalgssted for lokalmat og delikatesser, det andre en gedigen salat- og snackbar.

Det var sønnen som mente at Asbjørn burde starte en blogg. Han har nemlig brukt Facebook for å stagge skrivekløen i årevis, og hatt en ganske stor fanskare der.

Få dager etter at kokkejaevel.blogg.no ble opprettet, toppet den lista over blogg.nos mest leste blogger, foran Isabel Raad, Sophie Elise og Pilotfrue.

Hva er suksessoppskriften? Ikke massevis av matoppskrifter.

- Greia med både bloggen og facebooksiden min er å skrive om livet mellom måltidene. Det er mest av det. Jeg skriver om hverdagen, om sorger og gleder. Det som opptar oss vanlige mennesker.

Rett fra levra

Asbjørn har delt åpent og ærlig om livet sitt. Han har truffet mange lesere midt i hjertet ved å skrive om yngstesønnen Vebjørn, som døde brått i sommer, bare to uker gammel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer