Oppskrifter med rotrgrønnsaker:

Lag din egen italienske salat med høstens ferske grønnsaker

Sjekk ut Arne Brimis beste oppskrifter med rotgrønnsaker. 

ITALIENSK SALAT: Den norske "italienske" påleggsklassikeren lager du enkelt selv. 
ITALIENSK SALAT: Den norske "italienske" påleggsklassikeren lager du enkelt selv.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- De siste årene har rotgrønnsaker blitt et tema, og det er fenomenalt at vi har skjønt hvor bra norske rotgrønnsaker er.

Det er blitt trendy å bruke dem, før turte vi ikke helt. Nå serverer de beste restauranter egne retter med beter, med jordskokk og med selleri- og persillerot. Til og med kålrota er blitt populær, sier Arne Brimi.

Har du først gått til innkjøp av noen grønnsaker, er det enkelt å lage en italiensk salat.

Arne Brimi serverer høstens beste smørbrød med en knasende god italiensk salat, laget med masse finrevne rotgrønnsaker og litt majones.

Majonesen er selvfølgelig hjemmelaget, det er det som gir best smak.

Lyst til å eksperimentere med rotgrønnsaker? La Dagblad-kokk Jan Robin Ektvedt vise deg hvordan du kan lage nye, sunne og lekre saker med kål og beter.

Enkelt og godt

Arne Brimi har alltid vært glad i høstens grønnsaker, og en av klassikerne på Vianvang er naturell og helbakt sellerirot servert med litt smør med einerbærsmak eller urterømme.

- Prøv deg fram og ha det litt gøy på kjøkkenet. Ikke bry deg om at du ikke lykkes hver gang, det er slik du blir kjent med råvarene, sier Brimi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer