Leverer coronasuksess:
- Tredobler salget

For hjemleveringstjenestene peker fortsatt pilene rett i været.

VEKSTEN STOPPER IKKE: Hjemleveringstjenesten fikk et naturlig oppsving i vår, men nå viser tallene at de stadig vokser i et forrykende tempo. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
VEKSTEN STOPPER IKKE: Hjemleveringstjenesten fikk et naturlig oppsving i vår, men nå viser tallene at de stadig vokser i et forrykende tempo. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da pandemien brøt ut i vår, ble det travelt for hjemleveringstjenestene. Kolonial var en av dem som merket veksten sterkest. Nå viser det seg at trykket bare øker:

- Ja, veksten har vedvart, forteller Louise Fuchs, kommunikasjonsdirektør i Kolonial.

- Vi vokser fortsatt. Det som er ekstra gledelig for oss er at vi ser hvordan folk tok med seg de nye vanene på ferie, forteller Fuchs og utdyper:

- I sommer åpnet vi for flere hytteleveringer i populære hytteområder som Kragerø, Risør, Sjusjøen og Hafjell. Og det resulterte i en vanvittig boom. Faktisk ble økningen i juli større enn i april - om vi måler mot fjoråret. Det sier ikke så rent lite.

- Alt i alt ser det ut til at vi doblet omsetningen på dette feltet.

Kolonials omsetning passerte en milliard tidlig i august. Det betyr at de allerede har passert fjorårets omsetning. Og det er lite som tyder på at det stopper her.

400 søkere på en stilling

- Da vi lyste ut en stilling som lagerarbeider på fryselageret var det 400 som søkte. Det forteller oss nok at mange er på jobbjakt, men forhåpentligvis også at vi sees på som en attraktiv bedrift. Mange tenker kanskje på oss som en stor aktør, men i dagligvaresammenheng er vi fortsatt en miniputt, sier Fuchs som forteller om hvordan det er å jobbe i en bedrift som utvider i en voldsom fart:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer