Liten Oslopub roses opp i skyene for maten: - Her blir det kø!

De prøver så godt de kan, men Grisen klarer ikke å skjule at de er Oslos beste gastropub.

FORANDRING FRYDER: Anmelderne fikk vite at de «hadde gjort noen endringer på kjøkkenet». Det var en ubetinget suksess. Foto: Foto: John T. Pedersen
FORANDRING FRYDER: Anmelderne fikk vite at de «hadde gjort noen endringer på kjøkkenet». Det var en ubetinget suksess. Foto: Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fyttigrisen!

Robinson studerte menyen på nytt på jakt etter tegn som kunne forklare hva som foregikk. Fredag hadde samme følelse. Følelsen av å ha blitt omvendt lurt, etter å ha gått forbi mange ganger, og til og med drukket øl her uten å utforske menyen.

- Her har vi altså et slitt hefte med plastlommer, og en øyensynlig dønn tradisjonell bydelskro-meny, med «Skagen-smørbrød», «Cæsarsalat» og «Torshovburger». Og så viser det seg at maten er på et nivå de fleste andre gastropuber i byen bare kan drømme om, sa Robinson.

- Jeg gjetter at det står en kokk bak her som synes det er dørgende kjedelig å lage hamburger og cæsarsalat, men som bruker «dagens»-rettene til å slå seg løs og virkelig vise hva hen kan, sa Fredag. Og la til: - Og takk for det!

Det hadde startet enkelt, med en speketallerken på deling. Det skulle bare mangle at et sted med respekt for seg selv klarer å servere skikkelig spekemat når det setter det på menyen, og Grisen leverte fint med fenikkelsalami, serrano, chorizo og carpaccio av storfe. Ingen av delene syntes å være av den ferdig oppskårne, lettvinte typen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer