Restaurantanmeldese av Campo de' Fiori

- Litt dyrt, men veldig, veldig godt

Det koster å dra til Roma. Det gjør det å besøke Campo de' Fiori på Oslo vest også.

ITALIENSK FOR ALLE PENGA: Restaurant Campo de Fiori serverer god mat, men til litt stive priser mener anmelderne. Foto: John T. Pedersen
ITALIENSK FOR ALLE PENGA: Restaurant Campo de Fiori serverer god mat, men til litt stive priser mener anmelderne. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Sånn skal pasta smake!

Fredag var lykkelig. På bordet sto en porsjon Ragatoni à la Gricia, pastarør med pecorino-ost, guanciale (speket svinekjake) og sjenerøse mengder svart pepper. En tradisjonell rett med massevis av smak og karakter. Og helt perfekt tilberedt.

- Jo da, dette er veldig, veldig godt, sa Robinson, og la tørt til: – Skulle bare mangle til den prisen. 210 kroner for en relativt enkel pastarett er stivt.

Kort tid før:

- Benevenuto!

Hovmesteren tok imot Robinson og Fredag med ekte italiensk gjestfrihet. Og ditto stemme. Heldigvis var det ikke bare volumet som var på topp. Sjarmen og humøret også.

- Dagens kjøtt? Det er osso buco med blåbærrisotto. Veldig godt, forsikret hovmesteren, som også var av det effektive slaget, både med å ta bestillinger og komme med vinanbefalinger.

- Skal vi se: Da vil dere begynne med en Melanzane de mamma Isa …

- En hva, spurte Fredag.

Italiensk for nybegynnere

- Grillet aubergine, svarte servitøren, og fortsatte: – Så vil dere dele en ragatoni, og så følge opp med osso buco og … Hva var det siste igjen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.