Restaurantanmeldelse: À L’aise

- Luksusen verdt hver krone

Robinson og Fredag mesker seg med franske herligheter på Majorstua.

KLASSISK: Restaurant À L'aise er i ferd med å etablere seg som en av hovedstadens ypperste spisesteder. Og Michelin-stjernene er neppe langt unna.
KLASSISK: Restaurant À L'aise er i ferd med å etablere seg som en av hovedstadens ypperste spisesteder. Og Michelin-stjernene er neppe langt unna. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

À L’aise serverer luksus som er verdt hver krone.

Sist Robinson og Fredag var på À L’aise, den franske luksusrestauranten på Majorstua, var like etter åpningen for to år siden. De konkluderte med seks blanke stjerner – og spådde minst én stjerne i Michelin-guiden.

Det skjedde ikke, merkelig nok. Hadde nivået falt? Var det ikke lenger et sted Robinson og Fredag kunne anbefale – også til dem uten millioner på bok eller gullfarget representasjonskort?

Fredag, som allerede hadde finlest menyen på nett, hadde regnet seg fram til at en smaksmeny med vinpakke for to ville beløpe seg til drøye seks og et halvt tusen. Et tall som fort stiger hvis man ønsker noen edle, musserende dråper som start og noe sterkere som avslutning.

- Jo, det koster, sa Fredag.

- Men, som vi har sagt til det kjedsommelige: Alt er relativt.

À L’aise betyr noe sånt som «føle seg veltilpass». Førsteinntrykket inviterer ikke helt til det. Hvite duker, hanskekledde servitører, eksklusivt interiør. Men som på alle gode luksusrestauranter viker den litt beklemmende følelsen snart plassen for velvære. For det er behagelig å være her. Servicen er korrekt, men samtidig hyggelig. Både miljø og service står seg. Men hva med det viktigste?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer