Restaurantanmeldelse Brasserie Rivoli

- Mangler latinsk lidenskap og temperament!

Korrekt og striglet fra Kari Innerå, men hvor ble det av sjela?

OPTIMAL PLASSERING: Dagbladets anmeldere er enige om at Brassierie Rivoli kommer til å bli fullt fremover. Men de er litt uenige om hvilket terningkast de skal gi.
OPTIMAL PLASSERING: Dagbladets anmeldere er enige om at Brassierie Rivoli kommer til å bli fullt fremover. Men de er litt uenige om hvilket terningkast de skal gi. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

– Alt er proft tilberedt og smakene er milde, rene og korrekte, sa Fredag.

De satt i et nordisk-minimalistisk lokale vegg i vegg med det nye Munchmuseet i Bjørvika. Tangomusikken smektet seg inn i ørene deres og rett utenfor rant Seine, unnskyld Akerselva, ut i havnebassenget mens Oslos befolkning drakk og spiste i strålene fra ei lav, gyllen sol.

Så hvorfor virket Fredag en smule avmålt?

- Jeg leter etter ord. Jeg savner … noe rustikt og raust. Mer latinsk lidenskap. Temperament! Det er et kjølig drag over det hele.

Kari Innerå er nordisk mester i kokkekunst og en kjent skikkelse i Oslos restaurantliv. Hun har bakgrunn fra Cru på Majorstua og Fru K på The Thief og har nå tatt med seg staben sin fra populære BA35 i Bygdøy allé til Bjørvika, for å bringe en tøtsj av Paris til Oslos nyeste bydel i glass og stål.

-  Burde vi kanskje ta selvkritikk for å ha bestilt feil retter?

Robinson påpekte at de hadde valgt vekk franske klassikere som østers, kaviar, oksetartar, ja til og med entrecôte og ostetallerken til fordel for andre fristelser på den ganske korte menyen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.