Trine Sandberg (54) deler sine mest populære retter

Mat-Trines nye toppliste: Mine mest populære middager

Trine Sandberg fyller 2019 med ny kokebok, videreutvikling av bloggen - og forhåpentligvis en tur til Tokyo.

ETTERTRAKTET: Kokebøkene hennes er bestselgere, og stadig flere klikker seg inn på bloggen til Trine Sandberg når de er i beit for middagstips. Foto: Mona Nordøy
ETTERTRAKTET: Kokebøkene hennes er bestselgere, og stadig flere klikker seg inn på bloggen til Trine Sandberg når de er i beit for middagstips. Foto: Mona Nordøy Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Hva er en god dag på jobben, Trine Sandberg?

- Når smakene sitter som de skal, og maten ser like god ut på bildene som den smaker. Ja, da kommer godfølelsen!

Pila går bare en vei for den populære matbloggeren fra Lørenskog utenfor Oslo. I 2007 startet eventyret Trines matblogg, som skulle gjøre henne til et av Norges mest kjente matnavn. Bloggpriser og salgsrekorder har nærmest blitt dagligdags krydder for Sandberg, etter at hun gjorde hobbyen til levebrød, og satset 100 prosent på jobben som blogger og kokebokforfatter.

Nylig ble det kjent at hennes første kokebok, «Trines mat», fra 2013, er den mest solgte sakprosaboka gjennom de ti siste åra. På plassene bak ligger bøker som Myttings «Hel ved», Kolloens «Snåsamannen» og Seierstads «To søstre».

Spesialinnredet matverksted

I ettertid har hun laget to nye kokebøker, og nå er hun i gang med å planlegge den fjerde. Den kommer etter planen utpå høsten, men hun vil ikke røpe noe om hva den skal inneholde.

Hun forteller derimot gjerne mer om hva som for henne er den perfekte dagen som matblogger:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.