Matilda (22) falt om etter å ha inntatt energidrikke

Matilda endte på sykehus: - Aldri mer energidrikk

Med energidrikken i hånda segnet 22-åringen om og måtte hentes av ambulanse.

PÅ SYKEHUS: - Jeg ble skikkelig skremt, sier Matilda Hagström, som fikk et illebefinnende etter å ha drukket energidrikk og kaffe. Foto: Privat
PÅ SYKEHUS: - Jeg ble skikkelig skremt, sier Matilda Hagström, som fikk et illebefinnende etter å ha drukket energidrikk og kaffe. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg ble skikkelig skremt, forteller Matilda Hagström.

22-åringen fra svenske Gotland ble nylig funnet besvimt utenfor en bensinstasjon på hjemstedet, og sendt til sykehus. Der konkluderte legene med at årsaken til illebefinnendet var energidrikken hun hadde drukket i timene før hendelsen.

Det var nettstedet Hela Gotland og Expressen som først omtalte hendelsen. Hagström har godkjent at Dagbladet bruker hennes private bilder i omtalen av saken.

Selv husker hun lite av det som skjedde denne dagen i januar.

- Jeg husker at jeg hadde energidrikken i hånda, før jeg bare falt sammen, forteller hun til Expressen noen dager etter episoden.

I løpet av dagen hadde hun til sammen drukket to og en halv boks med energidrikk og en kopp kaffe. Hun husker at hun inne på bensinstasjonen følte seg uvel. Hun kaldsvettet, og bestemte seg for å gå utenfor for å få litt luft.

Høy puls

Vel utenfor ringte mobilen hennes. Det var treneren hennes, og Hagström rakk akkurat å fortelle at hun trodde at hun holdt på å besvime, før det gikk i svart.

Treneren ringte Hagströms familie, og sa at noe måtte ha hendt henne. I mellomtida ble Hagström tatt hånd om av forbipasserende, som ringte etter hjelp. Hun kom til seg selv mens de ventet på ambulansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer